;

Buitenfeest BBQ

Het Buitenfeest BBQ (min. 15 personen)

Te boeken tussen 1 april en 1 oktober.

Met het Buitenfeest geniet je van een geheel verzorgde dag in het park, inclusief een eigen plek in onze Feesterij en op het buitenterras. Het Buitenfeest duurt van 10.00u tot 18.00u en bevat entree, onbeperkt koffie, thee, frisdrank en een complete barbecue.

Je krijgt een gereserveerde plek in onze Feesterij waar je rustig kunt zitten. Daarnaast reserveren wij op het buitenterras van de Feesterij een picknicktafel waar je heerlijk samen kunt barbecueën. Je krijgt een eigen barbecue.

Inhoud Barbecue

De barbecue bevat hamburgers, BBQ worsten, Saté stokjes, Spareribs, Varkensfilet lapjes, gemarineerde speklappen en Shaslicks. Daarnaast is er voldoende stokbrood met kruidenboter aanwezig. Tevens wordt de barbecue met huzarensalade, BBQ sauzen, curry en mayo geserveerd. Vlees of salades over? Je bent vrij om deze aan het einde van de dag mee naar huis te nemen!

Kidsbox

Kleinere kinderen kunnen ook kiezen voor een kidsbox i.p.v. de BBQ. De Kidsbox bevat friet, een snack(Frikandel, kroket, kip nuggets of Kaassoufflé), BillyBird beker en een verrassing.

Extra’s

Wil je tijdens het buitenfeest ook genieten van een biertje, wijntje, frietje of een ijsje? Dat kan! Bij binnenkomst krijg je van ons pasjes mee waar je zelf horecategoed op kunt zetten. Dit tegoed kun je op elke plek in het park besteden. Hiermee krijg je ook nog eens 10% korting!

Let op

Dit arrangement is te boeken vanaf 15 personen, ben je met minder personen dan betaal je altijd  € 337,50.

Optie aanvragenOfferte aanvragen

Hemelrijk in je mailbox!

AANMELDEN

Vind en like ons ook op:

  • Like Us