Schoolreisjes

Een onvergetelijk schoolreisje beleef je bij BillyBird Park Hemelrijk

Dankzij de combinatie van binnen- en buitenplezier, is een schoolreis altijd een succes! Buiten vind je het deels overdekte speelgebied Kinderland. Deze overzichtelijke en omheinde speeltuin heeft maar Ă©Ă©n toegang en biedt vele attracties zoals airtrampolines, helikopters, botsauto’s, een zweefmolen, draaimolen, theekopjes, glijbanen, schommels en vele speeltoestellen! De speeltoestellen (excl. de botsauto’s) zijn op eigen kracht te bewegen, zo kunnen zowel de begeleiders als de kinderen optimaal genieten.

Binnen kunnen kinderen zich uitleven in Zeeroversland. Klim en klauter door deze enorme binnenspeeltuin vol met glijbanen, klimtoestellen, springkussens, ballenbakken en bouwblokken. Het park heeft ook een aantal spectaculaire attracties zoals een achtbaan, touwenparcours, klimberg en bootjesglijbaan!

Ieder schoolreisje ontvangt altijd:

  • Een gratis digitale Splashfoto van iedere leering
  • Een terugkomkaartje zodat je nog een keer kunt langskomen
  • Parkeren van de bus is gratis

Wil je onze nieuwe folder ontvangen en de meest uitgebreide informatie over een schoolreis? Klik op informatie aanvragen, dan sturen we je meteen een mailtje met alle info. Heb je liever eerst een rondleiding door het park? Stuur dan even een mailtje naar parkmanager@billybird.nl !

LET OP: woensdag 24 mei zijn wij vol geboekt.
Op dinsdag 13 juni en donderdag 29 juni zal het bij extreem slecht weer druk zijn in onze binnenspeeltuin.

Schoolreisje inclusief vervoer

Het is vanaf nu ook mogelijk om een schoolreisje inclusief vervoer te reserveren. Al vanaf €15,45 is alles geregeld! Kijk hier om je schoolreisje inclusief vervoer te reserveren.

Blijf op de hoogte van de laatste BillyBird nieuwtjes!

AANMELDEN

Vind en like ons ook op:

  • Like Us