Familiedag

 Een fantastische familiedag bij BillyBird Park Hemelrijk!

BillyBird Park Hemelrijk is de perfecte locatie voor een familiedag in Brabant. Dankzij de combinatie van buitenspeelgebieden, grotere attracties en een enorme binnenspeeltuin is er voor iedereen genoeg te beleven. Perfect voor kinderen, ouders en grootouders om samen te spelen en genieten.

Je kunt kiezen uit twee verschillende familiedagen. Bij het vlootarrangement krijg je een gereserveerde tafel in Zeeroversland krijgt en kunt genieten van een frietje met een snack. Je kunt ook kiezen voor het Feestarrangement in de Feesterij of Serre, deze locaties zijn speciaal gereserveerd voor familiedagen. Zo kun je optimaal genieten van het park en elkaar, maar toch in een aparte ruimte samen komen. Je hebt de mogelijkheid om het feestarrangement naar eigen wens uit te breiden met allerlei heerlijke buffetten, barbecues, een high tea en meer! Om alle mogelijkheden te bekijken die een familiedag biedt, kun je hieronder alle informatie aanvragen. We sturen je dan direct een mailtje met alle mogelijkheden.

Alle opties, informatie en uitbreidingsmogelijkheden kun je hier aanvragen. Je krijgt dan direct een mailtje met alle informatie.

Onze feesterij:

Onze serre:

Blijf op de hoogte van de laatste BillyBird nieuwtjes!

AANMELDEN

Vind en like ons ook op:

  • Like Us