Familiedag

 Een fantastische familiedag bij BillyBird Park Hemelrijk!

BillyBird Park Hemelrijk is de perfecte locatie voor een familiedag in Brabant. Dankzij de combinatie van buitenspeelgebieden, grotere attracties en een enorme binnenspeeltuin is er voor iedereen genoeg te beleven. Perfect voor kinderen, ouders en grootouders om samen te spelen en genieten.

Je kunt kiezen uit drie verschillende familiedagen, bij alle familiedagen zit de entree inbegrepen.

Familiedag de Vloot:

Bij het vlootarrangement reserveren wij voor jullie een tafel in onze binnenspeeltuin. Geniet van onbeperkt koffie, thee, ranja en fris. Profiteer daarnaast van een puntzak friet met mayo en een snack(Frikandel, kroket of kaassoufflé).

Familiedag Feestarrangement:

Je kunt ook kiezen voor het Feestarrangement in de Feesterij of Serre, deze locaties zijn speciaal gereserveerd voor familiedagen. De basis van het feestarrangement is onbeperkt drank(koffie, thee, ranja, fris, bier en huiswijn) en is naar eigen wens uit te breiden.

Nieuw: Familiedag Buitenfeest(te reserveren vanaf 1 april 2018):

Met het buitenfeest heb je een compleet verzorgde dag in het park op jouw eigen plek. Je wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Je hebt de hele dag barbecues tot je beschikking en kunt op elk gewenst moment samen gaan barbecueën op jouw plek. Daarnaast zorgen wij dat er ruim gevulde koelkasten aanwezig zijn met frisdrank.

Onze feesterij:

Onze serre:

Hemelrijk in je mailbox!

AANMELDEN

Vind en like ons ook op:

  • Like Us