Binnenspeeltuin Zeeroversland

Ontdek de Piratenkooi in binnenspeeltuin Zeeroversland

Zeeroversland is een gigantische binnenspeeltuin met verschillende speelelementen voor kinderen. Laat je onderdompelen in een piratenwereld en ga samen met je vrienden op avontuur. Zeeroversland zit vol speelelementen zoals een mega glijbaan, vele obstakels, evenwichtsbalken, klimelementen, touwbruggen, springkussens een ballenbak en meer! Voor de allerkleinste is er een kleuterkade met een kleurrijke ballenbak. Voor de oudere kinderen is er de Piratenkooi waar je lekker kan klimmen en klauteren. De Piratenkooi is toegankelijk voor kinderen met een lengte t/m 1,50 meter.

Op onze glijbanen kun je razendsnel naar beneden glijden, op de springkussens kun je lekker springen en voor een echte uitdaging kun je bij ons klimmen. Ook is er een ruimte met bouwblokken waar kinderen samen kunnen bouwen aan hun eigen creaties. Bouw een kasteel of een piratenschip, laat je creativiteit in de vrij loop. De binnenspeeltuin is een speelparadijs voor jong en oud!

Als ouder, grootouder of begeleider kun je heerlijk zitten op het gezellige terras van de binnenspeeltuin. Geniet er van een hapje en een drankje terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin(je mag natuurlijk ook zelf meespelen).  Ons uitgebreide horeca aanbod bestaat onder andere uit verse broodjes, tosti’s, warme dranken, zoete lekkernijen en nog veel meer. Er zijn ook verschillende menu’s verkrijgbaar. Zo hebben we voor kinderen een kids-box met frietjes, snack en ijsje en niet te vergeten een BillyBird beker met verassing! Er is ook overheerlijk schepijs verkrijgbaar.

Extra informatie

Het dragen van sokken wordt aangeraden in de binnenspeeltuin.

Zeeroversland is 365 dagen per jaar geopend. Dus ook met slecht weer is er bij BillyBird Park Hemelrijk altijd volop speelplezier in binnenspeeltuin Zeeroversland!

Tickets bestellen

Foto's van Binnenspeeltuin Zeeroversland


Profiteer van een BillyBird arrangement

Blijf op de hoogte van de laatste BillyBird nieuwtjes!

AANMELDEN

Vind en like ons ook op:

  • Like Us